HÚS NAGYKERESKEDELEM

VISZONTELADÓ PARTNEREKNEK (300+ KG)


Friss és minőségi csirkehúsra van szüksége? Jó helyen jár! Cégünk kölcsönösen előnyös együttműködést kínál. Hűtött és fagyasztott csirke részeket gyártunk és szállítunk ömlesztve, melynek ára kellemes meglepetést okoz Önnek. Gyártásunk fejlett termelési es technikai berendezéssel működik.

Munkánk fő elve a baromfihús legszigorúbb minőségellenőrzése a termelés minden szakaszában. Biztos lehet benne, hogy az általunk vásárolt termékek teljes mértékben megfelelnek a magas nemzetközi minőségi előírásoknak, teljesen természetes, nem tartalmaz semmilyen élelmiszer-adalékanyagot é szennyeződéseket.

A termékek minőségének és biztonságának garanciája az IFS, BRC, Halal rendszerek tanúsítása

A vállalatnak Nyiregyhazan van üzeme, melynek MDM termelése havi 600 tonna.

Az üzemben akkreditált laboratórium működik, amely napi szinten figyelemmel kíséri termékeink minőségét. Hűtött  és fagyasztott csirkehúst ajánlunk figyelmébe, ezenkivül  1 mm-es és 3 mm-es húspépet gyártunk ,forgalmazunk Magyarországon illetve exportáljuk az EU országaiba (Németország, Ausztria, Hollandia, Belgium, Románia)

A vállalat saját márkaboltjainak hálózata "HúsHáz", amelyben minőségi és friss árut vásárolhat mind a kiskereskedelemben, mind a nagykereskedelemben. Folyamatosan arra törekszünk, hogy növeljük a szolgáltatásainkat üzleteinkben, vásárlóink számára rendszeresen akciókkal kedveskedünk. A kiskereskedők számára egy rugalmas kedvezményrendszert fejlesztettünk ki az 1 rekeszes mennyiség vásárlástól egészen az 1 tonnáig.

 

Tovabbi információkért forduljon elérhetőségeinken>>>