Kérem, engedje meg, hogy bemutassam Önnek márkánkat a DARIUS-t, ami integrált takarmánytermeléssel, baromfitenyésztéssel, feldolgozással és értékesítéssel foglalkozik. A „Darius” kereskedelmi márkát 2009-ben alapították Magyarországon, és néhány év alatt megvetette a lábát az európai piacokon is. A hús nagykereskedelmi értékesítése főleg az EU országaiba, pl. Németországba, Hollandiába, Olaszországba, Belgiumba, Ausztriába, Szlovákiába, Szlovéniába stb., valamint a román piacra irányul. A „Darius” név egy cégcsoport brand-je, és egyben  és csemege húskészítmények, hűtött és fagyasztott  baromfihús vezető gyártóját is jelöli. Jelenleg több magyar területen telepített húskombinátban gyártanak Darius márkát. Ezekhez a vállalatokhoz 2 húsfeldolgozó üzem, 6 baromfikomplexum,  baromfifeldolgozó és takarmány üzem tartozik. A húsipari kombinátokat a legújabb európai technológiákkal szerelték fel, és Prémium minőségű termékeket gyártanak! Ez azt jelenti, hogy a Darius márkájú termékek  íz- és illatfokozók hozzáadása nélkül készülnek. A Prémium minőségű hústermékek előállítását a saját baromfi  vágóhíd megléte teszi lehetővé. Jelenleg ezek a legkorszerűbb, a legmagasabb európai követelményeknek megfelelő vágóhidak. A Darius márkájú termékek az „átlagos” és „átlagon felüli” árkategóriába tartoznak, vagyis azokat a fogyasztókat célozzák meg, akik változatos és különleges ízeket keresnek, magas követelményeket támasztanak a termék minőségével és küllemével szemben. A Darius márkájú termékek kiváló minőségi paraméterekkel rendelkeznek, és kiváló minőségű nyersanyagból készülnek. 

A termékminőség ellenőrzését a gyárban honosított többlépcsős minőségellenőrző rendszer biztosítja. Ez a rendszer lehetővé teszi a minőségi mutatók – nyersanyagok, adalékok, késztermékek – ellenőrzését minden egyes gyártási szakaszban.. Ez a struktúra lehetővé teszi a késztermék minőségének maximális ellenőrzését, kezdve a farmtól egészen a szupermarketig.. A felsorolt márkájú termékek felölelik a piac minden árszegmensét – az alsó kategóriától kezdve egészen a prémium termékekig. A termékek széles, optimális és nagyon kényelmes palettáját kínáljuk értékesítés céljára, amely lefedi a polcok teljes húsválasztékát. A vállalatok területén akkreditált laboratóriumok működnek, ahol a nyersanyagok és segédanyagok bemeneti ellenőrzése történik. A késztermék minőségi ellenőrzése a biztonsági mutatóknak való megfelelést szolgálja. A kiváló minőségű termék előállítása érdekében vállalatunknál minden egyes gyártási szakaszban igen szigorú ellenőrzés folyik, még mielőtt a késztermék a fogyasztóhoz kerülne. 

A holding a befektetéseknek köszönhetően szigorú minőségellenőrzés és határozottan körvonalazott jövőbeni tervek segítségével alakítja ki értékesítési piacát, szakemberképzést folytat, ezzel bizonyítva, hogy a munkánk legfontosabb tényezője a fogyasztó bizalmának elnyerése. A kiváló termékminőségét a különböző nemzeti és nemzetközi pályázatokon és kiállításokon elnyert díjak igazolják. Nagy létszámú és összeforrt szakembergárdánk rendületlenül törekszik a termékválaszték szélesítésére, lépést tartva az idővel.