Kérem, engedje meg, hogy bemutassam Önnek márkánkat a DARIUS-t, ami integrált takarmánytermeléssel, baromfitenyésztéssel, feldolgozással és értékesítéssel foglalkozik. A „Darius” kereskedelmi márkát 2009-ben alapították Magyarországon, és néhány év alatt megvetette a lábát az európai piacokon is. A hús nagykereskedelmi értékesítése a hazai piacok mellett főleg az EU országaiba, (pl. Németországba, Hollandiába, Olaszországba, Belgiumba, Ausztriába, Szlovákiába, Szlovéniába, Romániába, stb.) irányul.

A „Darius” név egy cégcsoport brand-je, mely egyidejűleg jelöli hűtött és fagyasztott baromfihús termékek vezető gyártóját. Jelenleg több magyarországi településen üzemelnek telephelyeink, melyek között 1 vágóhíd, 2 húsfeldolgozó üzem, 6 baromfi nevelő komplexum,  és egy takarmánykeverő üzem is megtalálható. Üzemeinket - az agráriumtól, a húsfeldolgozáson át, a szállítmányozás megvalósításáig - a legújabb európai technológiákkal szereltük fel, melyek lehetővé teszik, hogy Prémium minőségű termékeket állítsunk elő. Ez egyben azt is jelenti, hogy a Darius márkájú termékek íz- és illatfokozók hozzáadása nélkül készülnek.

A Prémium minőségű hústermékek előállítását a legkorszerűbb, a legmagasabb európai követelményeknek is megfelelő vágóhidunk és húsfeldolgozó üzemeink képesek garantálni. A Darius márkájú termékek az „átlagos” és „átlagon felüli” minőségi és árkategóriában is versenyképesek. Azokat a fogyasztókat célozzák meg, akik változatos és különleges ízeket keresnek, magas követelményeket támasztanak a termék minőségével és küllemével szemben. A Darius márkájú termékek kiváló minőségi paraméterekkel rendelkeznek, és kiváló minőségű nyersanyagból készülnek. 

A termékminőség ellenőrzését az üzemekben honosított többlépcsős minőségellenőrző rendszer biztosítja. Ez a rendszer lehetővé teszi a minőségi mutatók – nyersanyagok, adalékok, késztermékek – ellenőrzését minden egyes gyártási szakaszban, valamint a struktúrának köszönhetően képesek vagyunk a késztermék minőségének teljes körű garantálására és folyamatos elellenőrzésére. A csirkefarmoktól a szupermarketig.

Termékeik felölelik a piac minden árszegmensét – az alsó kategóriától kezdve egészen a prémium termékekig. Széles, optimális, partnereink számára kényelmesen átlátható és rendelhető termékpalettáról kínáljuk a friss, hűtött és fagyasztott csírkehúst, mely termékkör teljességgel lefedi bármely - kicsi vagy nagy - élelmiszer áruház csirkehús kínálatát.

Telephelyeinken akkreditált laboratóriumok működnek, ahol a nyersanyagok és segédanyagok bemeneti ellenőrzése történik. A késztermék minőségi ellenőrzése a biztonsági mutatóknak való megfelelést szolgálja. A kiváló minőségű termék előállítása érdekében vállalatunknál minden egyes gyártási szakaszban igen szigorú ellenőrzés folyik, még mielőtt a késztermék a fogyasztóhoz kerülne. 

Holdingunk a folyamatos beruházásoknak köszönhetően, határozottan körvonalazott jövőkép meghatározásával alakítja értékesítési piacát, és szakemberképzést is folytatunk, ezzel bizonyítva, hogy a munkánk legfontosabb tényezője a fogyasztó bizalmának elnyerése. A kiváló termékminőségét a különböző nemzeti és nemzetközi pályázatokon és kiállításokon elnyert díjak igazolják. Nagy létszámú és összeforrt szakembergárdánk rendületlenül törekszik a technológiai színvonal folyamatos emelésére és a termékválaszték szélesítésére, lépést tartva az idővel...